מחיקת חשבון
איך מוחקים את החשבון ב-Chance, ומה נמחק.
מתוך האפליקציה
- פותחים את Chance ונכנסים לחשבון.
- עוברים ללשונית פרופיל.
- בוחרים מחיקת החשבון. המסך מראה מה יקרה בכל ליגה שאתם חברים בה.
- לוחצים מחיקת החשבון ומאשרים באישור הסופי.
המחיקה מיידית ואי אפשר לבטל אותה.
בלי האפליקציה
אם אין לכם גישה לאפליקציה, שלחו מייל אל support@chanceleague.com מכתובת המייל של החשבון, עם שם המשתמש. נמחק את החשבון תוך 30 יום ונאשר במייל.
מה נמחק
- החשבון: שם המשתמש, השם, כתובת המייל, הסיסמה (המוצפנת) והקישור לחשבון Google או Apple.
- כל הניחושים, השינויים בזמן משחק והנקודות שלכם, בכל הליגות.
- החברות בליגות. ליגה שאתם מנהלים עוברת לחבר אחר; ליגה שאתם החברים היחידים בה נמחקת.
מה נשאר זמן מה
- גיבויים של מסד הנתונים נשמרים עד 30 יום ונמחקים מעצמם.
- דיווחי תקלות (Sentry) ויומני השרת, שמכילים לכל היותר מספר משתמש, נמחקים מעצמם תוך 30 יום.
פרטים נוספים במדיניות הפרטיות.